Pe scurt dezvoltam aplicatii pentru Windows, Android si Web. Deasemenea putem elabora solutii de automatizari si robotica folosind module arduino, servo-motoare, senzori si altele. Pentru mai multe detalii contactati-ne!

Windows

De obicei dezvoltam doar produse proprii dezvoltate cu ajutorul unei firme din domeniu pentru inceput la un tarif preferential. Produse personalizate se pot face dar doar pentru comercializarea ulterioara de catre noi, cu implicarea directa in proiectare si promovare.

Android

Dezvoltam aplicatii android in regim de colaborare cu clienti din toata lumea. Folosim Android SDK in majoritatea proiectelor si uneori folosim si alte frameworkuri gratuite. Toate aplicatiile sunt testate pe piata in colaborare cu firma selectata si sunt publicate pe Google Play in proprietate comuna cu firma contactoare.

Web

Dezvoltam site-uri web cu cele mai noi tehnologii web folosind framework-uri populare cu design modern, animatii, integrare retele sociale si sistem de control al continutului, totul intr-un timp scurt.